Reklamáció

Kérjük, panaszát vagy reklamációját írásban jelentse be, az iskolaimatricak@iskolaimatricak.hu e-mail címen. A legitim panaszokat indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb 30 napon belül a hatályos követelés szabályainak megfelelően oldjuk meg.

Termék sérülése

Az áru átvételénél lehetősége van a külső csomagolást ellenőrizni. Ha a kiszállított termék csomagolása sérült, kérjük, a terméket ne vegye át. Amennyiben nem adódik lehetősége a csomagolást kibontani és a termék sérült, akkor ezt 24 órán belül jelezze nekünk az iskolaimatricak@iskolaimatricak.hu e-mail címre. Áru sérülése esetén árleszállítást kérhet. A termék árától függően tudunk Önnek ez esetben kedvezményt biztosítani.

Vásárlástól való elállás

A termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül élhet jogával, azaz elállhat a vásárlástól. Bővebb információk a feltételekről az ÁSZF-ben találhatók.

Alternatív vitarendezésAz alternatív vitarendezésről további információk az ennek dedikált szekcióban találhatók. Vagy a linkre kattintva: https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/solving-disputes/online-dispute-resolution/index_hu.htm

METALTIP Kft., Práter utca 9. 3. em. 305, 9024 Győr, Magyarország, tel.: + 36 70 883 0338, iskolaimatricak@iskolaimatricak.hu